Bisococo_anti_aging_

VOORDELEN VAN HYDRATATIE

Drinken is belangrijk. We weten dit allemaal en we doen ons best om voldoende water te drinken (veel reminders op een dag om die 10 glazen water niet te vergeten).

Lees hier waarom het goed voor je is om gehydrateerd te blijven en welke voordelen je hebt als je voldoende drinkt.

GAAT VERMOEIDHEID TEGEN

Water is een van de belangrijkste energiebronnen voor je lichaam. Het helpt cellen belangrijke enzymatische activiteiten uit te voeren die bijdragen aan een goede nachtrust, herstel van lichaamssystemen en de productie van energie om je de dag door te helpen.

VERLAAGD HOGE BLOEDDRUK

Wanneer het lichaam volledig gehydrateerd is, bestaat het bloed voor ongeveer 92% uit water. Op deze manier kan het bloed vrij door de aderen en slagaders stromen, waardoor hoge bloeddruk en andere cardiovasculaire aandoeningen worden voorkomen.

HUIDCONDITIE VERBETERD

Met de juiste hydratatie straalt de huid. Zonder dit kan onze huid zichzelf niet goed ontdoen van gifstoffen, waardoor ze geïrriteerd, ontstoken en verstopt raakt, wat een heleboel ongewenste resultaten veroorzaakt, zoals mee-eters, roodheid, acne, vroegtijdige veroudering en vlekken.

GEWICHTSVERLIES

Hier is de primeur: wanneer onze cellen geen water meer hebben, kunnen ze geen energie creëren die we nodig hebben om te functioneren, en dus sturen ze een signaal naar de hersenen om ‘meer goederen binnen te krijgen’. .

Om dit te voorkomen, drink veel water en blijf gehydrateerd, je cellen blijven gelukkig en sturen geen ‘vetsignalen’ naar de hersenen.
Ook zal het vervangen van andere dranken door water helpt om op natuurlijke wijze af te vallen.

Share this post

De waardering van www.bisococo.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.
Scroll naar boven