Natuurlijke huidverzorging - Wij staan voor zuiverheid

De Bisococo Lifestyle.

Wij geloven in puurheid. Wij geloven in de liefde voor natuurlijke ingrediënten en het beschermen van onze huid. We geloven in de Bisococo glow.

Bisococo is ooit bedacht door een Creative Director die werkte binnen het het snelle bureauleven van New York City. Bij het lezen van een artikel over een magisch natuurwonder genaamd kokosolie, werd Bisococo geboren.

Dit pure, natuurlijke product biedt voedingsstoffen die jouw huid, haar en nagels ten goede komen, die kunnen worden gebruikt als make-up remover, vocht inbrengende crème, SPF, conditioner en meer, en kunnen helpen bij het genezen van een lijst met aandoeningen, van striae tot fijne lijntjes en zonnevlekken.

Dit product, dat al eeuwenlang in culturen over de hele wereld wordt gebruikt, is geschikt voor menigeen die van natuurlijke producten houdt, maar vooral ook van zichzelf.

Op dat moment was er geen kokosolie voor je huid te krijgen in een mooie en duurzame verpakking die niet onder zou doen aan de luxe merken met een betaalbare prijs-kwaliteit verhouding.

Vijf jaar later blijft Bisococo trouw aan het oorspronkelijke concept met de kenmerkende pure kokosolie gebaseerd op de dagelijkse schoonheidsroutines van mensen. Het productassortiment blijft zich uitbreiden met één simpele regel: volledig natuurlijk én geen chemische toevoegingen.

De waardering van www.bisococo.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.
Scroll naar boven