longer-lashes-coconut-oil

LAAT JE WIMPERS GROEIEN MET KOKOSOLIE

Lange en dikke wimpers zorgen ervoor dat iemands ogen er mooier en aantrekkelijker uitzien. Wimpers vestigen niet alleen de aandacht op de ogen, maar beschermen ze ook tegen stof, allergenen en ander vuil dat in de ogen valt door als sensoren te werken en zo de overdracht van infecties naar de ogen te voorkomen.

Wimpers met een perfecte lengte helpen de luchtstroom en de verdampingssnelheid op het oppervlak van het hoornvlies te beheersen, wat op zijn beurt helpt om de ogen langer vochtig te houden en stofdeeltjes weg te houden. Het is dus bewezen dat langere wimpers niet alleen schoonheid bewust zijn, maar ook gerelateerd zijn aan gezondheid.

Maar, als gevolg van bepaalde factoren zoals leeftijd, voedingstekorten, genetica, hormonale onbalans, bepaalde medische problemen, ooginfecties, ruw in de ogen wrijven, slapen zonder oogmake-up te verwijderen, enz. breken wimpers af, vallen uit en krijg je dunne wimpers.

Behoor jij tot die mensen die last hebben van dunne wimpers? Maak je geen zorgen over je schaarse groei, het enige wat je hoeft te doen is goed voor je wimpers zorgen en enkele natuurlijke huismiddeltjes gebruiken in plaats van schadelijke cosmetica om een volle groei van je wimpers te krijgen.

Kokosolie is de beste natuurlijke methode om de groei van zowel wimpers als wenkbrauwen te bevorderen. Het laat de wimpers er voller en dikker uitzien zonder je ogen te beschadigen.

Alleen kokosolie ia al voldoen effectief om groeiende wimpers te behandelen. Het geeft de wimpers kracht en dikte.

Te volgen stappen

  • Doop een schoon wattenstaafje in virgin kokosolie.
  • Dep het op de wimpers en masseer het zachtjes met je vingers door de ogen te sluiten.  Voorzichtig de ogen open en masseer de kokosolie  zachtjes naar boven op de wimpers..
  • Laat het een paar uur intrekken en was dan je gezicht met water.
  • Zorg ervoor dat u niet te veel olie op de wimpers aanbrengt.
  • Herhaal hetzelfde proces regelmatig.

Share this post

De waardering van www.bisococo.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.
Scroll naar boven