Emma-stone-coconut-oil-biso-coco

BISOCOCO ALS MAKE-UP VERWIJDERAAR

Wist je dat kokosolie kan worden gebruikt om make-up te verwijderen? Het is voor velen een dagelijkse routine om na een lange dag op het werk je gezicht te wassen. Er zijn verschillende beroemdheden die kokosolie gebruiken om hun make-up te verwijderen. Om er maar een te noemen hebben we de prachtige actrice Emma Stone.

In een interview met Vogue vertelt de beeldschone actrice dat kokosolie een onderdeel is van haar dagelijkse benodigdheden die ze gebruikt als make-up remover.

Dus hoe werkt het? Neem een wattenschijfje en schep er een kleine hoeveelheid olie op. Dep het vervolgens over het hele gezicht en als het eenmaal is aangebracht, gebruikt u cirkelvormige bewegingen om de olie in uw huid te masseren.

Als je de mascara van je wimpers wilt verwijderen, kun je wat kokosolie op je vingers doenN? en voorzichtig wat olie op je wimpers aanbrengen.

Zodra de olie is aangebracht, neem je een washandje en spoel je het af onder lauw warm water. Je gezicht is nu klaar om de olie te verwijderen. Veeg de kokosolie dus gemakkelijk van je gezicht, je hoeft niet te wrijven, het gaat er gemakkelijk af. Nu is de make-up verwijderd en kun je je gezicht nat maken met wat lauw warm water.

Geniet van het frisse gevoel en alle gezonde mineralen uit de kokosolie!

Share this post

De waardering van www.bisococo.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.
Scroll naar boven